Om oss

Vi har spisskompetanse på ledelse, endring og mennesker i organisasjoner– kombinert med solid forretningsforståelse.
Ansatte i Execu
Hos oss arbeider et distribuert team av eksperter som brenner for å hjelpe dere med å utvikle enda bedre ledere og ledergrupper. Vi trives i det virtuelle landskapet, som lar oss samarbeide sømløst på tvers av tidssoner og landegrenser.

Vårt mangfold av perspektiver og solide faglige forankring posisjonerer oss som en unik partner for nasjonale og internasjonale merkenavn med ambisjoner om å være best mulig rustet for vekst og endring.
Last ned brosjyre

Vårt team

Tor Åge Skagestad Eikerapen

Tor Åge Skagestad Eikerapen

Organisasjonspsykolog
Tor Åge Skagestad Eikerapen (f. 1978) er psykolog og spesialist i organisasjonspsykologi. Han har over 15 års erfaring innenfor leder- og organisasjonsutvikling. Tor Åge er grunnleggeren av Execu og stemmen bak Lederpodden. Når han ikke lager podcast eller jobber med å utvikle Execu, hjelper han organisasjoner i endring med å utvikle enda bedre ledere og ledergrupper.
Ellen Liverød Aasmundtveit

Ellen Liverød Aasmundtveit

Ellen Liverød Aasmundtveit (f. 1967) har over 20 års erfaring med leder- og organisasjonsutvikling. Ellen har praktisk ledererfaring fra dagligvarehandelen og vet hva det vil si å ha lederskoene på. Ellen har en Executive Master of Management fra BI, coachingutdannelse fra UiA og er sertifisert i en lang rekke test- og kartleggingsverktøy. I Execu hjelper Ellen våre kunder med lederutvikling, traineeprogrammer, ledergruppeutvikling og individuell lederstøtte.
Andreas Sødal Marstad

Andreas Sødal Marstad

Andreas Sødal Marstad (f. 1986) er utdannet innen økonomi og ledelse fra NHH, INSEAD og Forsvarets befalsskole. Han har vært etterretningsoffiser i Forsvaret, strategikonsulent i McKinsey, HR-sjef i Anicura og har vært en del av ledergruppen i flere selskaper. I Execu hjelper Andreas våre kunder å utvikle enda bedre ledere og ledergrupper som fasilitator og sparringpartner.
Per Thunstad

Per Thunstad

Per Thunstad (f. 1954) har utdannelse innen salg og ledelse fra Universitetet i Sørøst Norge. Han har over 30 års erfaring med salg, markedsføring og ledelse fra norsk reiselivsbransje. I Execu bærer Per tittelen Ambassadør, som medfører ansvar for å følge opp og hjelpe potensielle deltakere på vårt åpne lederutviklingsprogram Lederprogrammet.
Nora Thormodsæter

Nora Thormodsæter

Lederutvikler
Nora Thormodsæter (f. 1966) har over 20 års erfaring med leder- og organisasjonsutvikling. Hun har økonomiutdannelse fra UiA, en Executive Master of Management fra BI, coachingutdannelse fra Høyskolen i Hedemark og er sertifisert på en rekke test- og kartleggingsverktøy. I Execu jobber Nora med individuell oppfølging av deltakere på våre åpne og bedriftsinterne programmer.
Christine Wassengen

Christine Wassengen

Christine Wassengen (f. 1989) er den som samler alle trådene i Execu til en meningsfull helhet. Christine har utdannelse innen digital markedsføring og er i ferd med å bli sertifisert coach, og har lang erfaring som selvstendig næringsdrivende. Christine er administrator, koordinator, innholdsprodusent, support, superbruker på våre viktigste systemer og mye mer i èn og samme person.
Vårt engasjement er sterkt, og vår tilnærming er praktisk. Vi er her for å sikre at dere lykkes med å nå deres mål

Våre samarbeidspartnere

Tonje Moe Thompson
Tonje Moe Thompson
Psykolog
Bård Fyhn
Bård Fyhn
Forsker og programleder ved NHH
Per Magnus Thompson
Per Magnus Thompson
Psykolog og førsteamunensis på BI
Cecilie Ystenes Myhre
Cecilie Ystenes Myhre
Mentaltrener og daglig leder i Raw Performance
Per Henrik Stenstrøm
Per Henrik Stenstrøm
Rådgiver, forfatter og foredragsholder
Oscar Amundsen
Oscar Amundsen
Professor i organisasjonsforskning, NTNU
Annette Haugen
Annette Haugen
Visuell fasilitator
Emil Kulsvehagen
Emil Kulsvehagen
Lyd-ingeniør