Bedriftsinterne lederprogram

Har dere mange ledere uten trening eller utdannelse innen ledelse? Mangler dere en felles kultur og praksis for ledelse? Ønsker dere å være bedre rustet for fremtidig vekst og endring? Da kan et internt lederutviklingsprogram være en god investering.

Last ned brosjyre
Bilde fra kurs innen ledelse
🇬🇧 Alle våre programmer kan gjennomføres på engelsk.
PDF-brosjyre om Bedriftsintern lederutvikling
PDF-brosjyre

Slik lykkes du med bedriftsintern lederutvikling

Last ned vår PDF-brosjyre og lær hvordan du lykkes med bedriftsintern lederutvikling.
Last ned brosjyre

Mange ledere har verken trening eller utdannelse innen ledelse. Heldigvis handler ikke god ledelse om medfødte egenskaper, men om trenbare ferdigheter.

Bilde fra kurs innen ledelse

Vi skreddersyr bedriftsinterne program som gir kunnskapen, innsikten og ferdighetene som trengs for å utøve god og effektiv ledelse. I Execu er vi eksperter på å utvikle gode ledere.

Alle våre programmer er basert på forskning og gjennomprøvde metoder som vi vet gir effekt, og optimaliseres kontinuerlig i tråd med utvikling innen vitenskap og teknologi.

Våre erfarne ansatte har spisskompetanse på ledelse, endring og mennesker i organisasjoner– kombinert med solid forretningsforståelse.

Book et møte

Execu-metoden for effektiv læring

01

Selvinnsikt

Læring og utvikling krever selvinnsikt. Det handler om å gi den enkelte leder økt forståelse for egen motivasjon og atferd, og hvilken effekt man har på andre. Derfor tilbyr vi personlighetstesten NEO-PI-3 (Big5) i alle våre programmer.

02

Sosial læring

Vi lærer best sammen med andre. Derfor er selvstyrte læringsgrupper en del av alle våre program. Læringsgruppene består av 4-5 deltakere som møtes jevnlig gjennom programmet for å dele, støtte og utfordre hverandre.

03

Positiv energi

Vi er opptatt av å bruke humor og engasjement for å skape bedre læring. Forskning viser at latter og læring er positivt korrelert. Målet er at våre deltakere skal gå ut av samlingene med mer energi, motivasjon og selvtillit enn når de kom inn.

04

Trening på ferdigheter

Teori kan være bra for å se sammenhenger og forstå hvorfor ulik lederatferd kan gi ulike resultater. Men det aller viktigste i våre program er å gi ledere praktiske og trenbare lederferdigheter som de kan prøve ut umiddelbart.

Bilde fra kurs innen ledelse
Uforpliktende møte

Book en prat med oss om bedriftsinterne lederprogram

Lurer du på hvilket program som passer best for deg og din bedrift? Vi tar gjerne en prat.
Book et møte

Hva våre kunder sier

"
Jeg er spesielt fornøyd med fokuset på endringsledelse og hvordan man kan forstå seg selv som leder og hvordan man påvirker andre. Lederprogrammet gir gode forutsetninger for å utvikle individet og vi har i ettertid jobbet med å ivareta helheten internt med å sette tydelige forventninger til ledere.
"
Bente Nordeide
Bente Nordeide
Vice President People & Organization
OKEA
"
Det var tungt der og da, men utrolig nyttig. Nå har vi mye bedre forståelse av hverandres styrker og svakheter. Vi vet hva som skal til for at vi sammen skal bli gode. Det også lettere å be om hjelp. Vi er ikke så mange, så vi er nødt til å støtte og hjelpe hverandre.
"
Trond Myklebust
Trond Myklebust
CEO
Viking Supply Ships
"
Execu er de beste til å utvikle ledergrupper på dette området. Vi sitter igjen med konkrete verktøy, viktige refleksjoner og motivasjon.
"
Christine Elvenes
Christine Elvenes
Direktør
Sens Gruppen AS
"
Vi har fått innsikt, verktøy og kunnskap til å lede oss selv, andre og endringer på en bedre og suksessfull måte.
"
Marie Bø Larsson
Marie Bø Larsson
Head of People
Netthandelsgruppen AS
"
Gjennom programmet har jeg fått inspirasjon og oppdatert kunnskap fra en rekke dyktige fageksperter. Jeg anbefaler Lederprogrammet på det varmeste.
"
Marit Sælid Johannessen
Marit Sælid Johannessen
Chief People Officer
Reitan Retail AS
"
Jeg anbefaler virkelig Execu sin kompetanse og engasjement til alle former for utviklingsprogrammer, om det er på leder- og teamnivå eller på individuelt nivå.
"
Line Beate Jebsen
Line Beate Jebsen
HR-direktør
Meny
"
Jeg opplever Execu som kunnskapsrik, tydelig, engasjerende. Våre deltakere i GE har gitt svært gode tilbakemeldinger.
"
Joachim Schmidt
Joachim Schmidt
Technology Lead
GE Healthcare

Kunder vi er stolte av å jobbe med

Lær hvordan du lykkes med bedriftsintern lederutvikling

Last ned brosjyre
Vi bruker cookies og dine data til å forbedre nettsiden vår, tilpasse og måle reklame, innhold og kommunikasjon. Du kan kontrollere hvilke data vi får behandle ved å administrere cookies og lese mer i vår personvernerklæring.