Lederpodden

Kan noen slippe Freud inn i ledermøtet

 - med 

Lars Hæhre og Sigmund Freud

Glem psykologisk trygghet og effektive ledergrupper! Hva ville Freud ha sagt hvis vi tok han med inn i en gjennomsnittlig norsk ledergruppe?

Les mer om episoden
Kan noen slippe Freud inn i ledermøtet

Om episoden

Glem psykologisk trygghet og effektive ledergrupper! Hva ville Freud ha sagt hvis vi tok han med inn i en gjennomsnittlig norsk ledergruppe? Lars Hæhre er psykologen fra Stavanger som har spesialisert seg på team. Han mener at ledergrupper og andre team vil kunne få et stort utbytte av at hvert enkelt medlem tar et dypdykk i egen relasjonshistorie. I denne episoden lærer du mer om hvordan barndommens opplevelser kan åpenbare seg som dysfunksjonell atferd i en ledergruppe.

🙋🏻‍♀️ Neste utgave av Lederprogrammet starter 3. september. Påmeldingen og lanseringen av våre nye hjemmesider åpner 2. april. Kun 20 plasser! Sett deg på venteliste.

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
Vi bruker cookies og dine data til å forbedre nettsiden vår, tilpasse og måle reklame, innhold og kommunikasjon. Du kan kontrollere hvilke data vi får behandle ved å administrere cookies og lese mer i vår personvernerklæring.