Lederpodden

Isbading og pulsklokker: Hva sier forskningen egentlig?

 - med 

Henrik Børsting Jacobsen

Når noe virker for godt til å være sant, er det som regel det.

Les mer om episoden
Isbading og pulsklokker: Hva sier forskningen egentlig?

Om episoden

Når noe virker for godt til å være sant, er det som regel det. Henrik Børsting Jacobsen er psykologspesialist og seniorforsker ved The Mind Body Lab på Universitetet i Oslo. Han har forsket på stress i over 10 år. Henrik river seg i håret over hvor lett mange av oss har blitt forført av pulsklokke-misjonærene som han mener mangler tilstrekkelig vitenskapelig grunnlag. Pulsklokka er nemlig ikke så smart som vi tror den er. I denne episoden forklarer Henrik hvorfor. Han gir oss også en dypere forståelse for hva stress er og ikke er – samt om isbading kan hjelpe deg å komme igjennom en skilsmisse.

🙋🏻♀️ Ønsker du å få oppdatert kunnnskap, effektive lederferdigheter og innsikt som forandrer? Vi har fremdeles et par ledige plasser på Lederprogrammet med oppstart i Oslo 14. februar. 👉 Meld deg på her: https://lederprogrammet.no/paamelding

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
Vi bruker cookies og dine data til å forbedre nettsiden vår, tilpasse og måle reklame, innhold og kommunikasjon. Du kan kontrollere hvilke data vi får behandle ved å administrere cookies og lese mer i vår personvernerklæring.