Lederpodden

Slik skaper du en bærekraftig arbeidsplass med puls og pust

 - med 

Lars Christian Larsen og Nina Bjorøy Thue

Stadig flere organisasjoner eksperimenterer med nye metoder for å skape et helsefremmende arbeidsmiljø som legger til rette for økt motivasjon, prestasjon og bærekraftige liv.

Les mer om episoden
Slik skaper du en bærekraftig arbeidsplass med puls og pust

Om episoden

Stadig flere organisasjoner eksperimenterer med nye metoder for å skape et helsefremmende arbeidsmiljø som legger til rette for økt motivasjon, prestasjon og bærekraftige liv. Noen tar det lenger enn andre! I samarbeid med Lars Christian Larsen har Hydro Energi kjørt et pilotprosjekt som involverer pulsklokker, pusteøvelser og fokus på stressregulering. I denne episoden deler de hva de har lært og gir deg konkrete råd til hvordan du kan skape en mer bærekraftig arbeidsplass.

🙋🏻‍♀️ Ønsker du å utvikle deg som leder? Lederprogrammet er et 12 ukers hybrid lederutviklingsprogram med noen av landets fremste eksperter på psykologi og ledelse. Oppstart 3. september.

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
We use cookies and your data to improve our website, customize and measure advertising, content and communications. You can control what data we process by manage cookies and read more in our privacy statement.