Lederpodden

Psykopat spesial

 - med 

Pål Grøndahl

I urovekkende mange av sakene jeg har jobbet med som omhandler konflikt på jobb, mener flere av de involverte at er det hele egentlig handler om en psykopat.

Les mer om episoden
Psykopat spesial

Om episoden

I urovekkende mange av sakene jeg har jobbet med som omhandler konflikt på jobb, mener flere av de involverte at er det hele egentlig handler om en psykopat. Psykopat-diagnosen er velegnet til å demonisere og spille ut den andre parten i alle typer konflikter. Men hva er egentlig en psykopatisk personlighet? Pål Grøndahl er psykologspesialist, forfatter, forsker og sannsynligvis den i Norge som vet mest om psykopati.

🙋🏻♀️ Ønsker du utvikling som leder? Lederprogrammet er skreddersydd for ledere med full kalender. 12 ukers hybrid lederutviklingsprogram hvor du lærer fra noen av landets fremste eksperter på psykologi og ledelse. Last ned brosjyre for å lære mer.

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
We use cookies and your data to improve our website, customize and measure advertising, content and communications. You can control what data we process by manage cookies and read more in our privacy statement.