Lederpodden

Jobb mindre - lev mer?

 - med 

Hege Hellvik

I 2019 gikk konsulenten Hege Hellvik til fastlegen og sa at noe var galt. Alle varsellamper lyste rødt. Legen ville sykmelde henne.

Les mer om episoden
Jobb mindre - lev mer?

Om episoden

I 2019 gikk konsulenten Hege Hellvik til fastlegen og sa at noe var galt. Alle varsellamper lyste rødt. Legen ville sykmelde henne. Hege svarte at hun ikke hadde tid til å være sykmeldt for det var så mye å gjøre på jobb. Nedturen gav henne innsikt som inspirerte til å skrive en bok om hvordan vi ser på jobb og livet i et samfunnsperspektiv. For kanskje er det ikke slik at utbrenthet bare handler om den enkelte som må fikse livet sitt på en bedre måte?

🙋🏻‍♀️ Ønsker du utvikling som leder? Lederprogrammet har oppstart 3. september og påmeldingen er nå åpen. Kun 20 plasser og flere har allerede sikret seg sin plass. Meld deg på her: https://www.lederprogrammet.no

Ja takk!

Jeg ønsker å motta Lederpoddens nyhetsbrev hver fredag.
For annonsering og kommersielle samarbeid, kontakt Elin i Moderne Media AS på elin@modernemedia.no.
Tilbakemelding og tips kan sendes til lederpodden@execu.no.
Hør Lederpodden på:
Følg Tor Åge på:
Se alle episoder
We use cookies and your data to improve our website, customize and measure advertising, content and communications. You can control what data we process by manage cookies and read more in our privacy statement.